Gazipaşa Ortaokulu

Vizyon: Gazipaşa Ortaokulu olarak hedefimiz güçlü kimliğe sahip bireyler yetiştirirken; bilim, kültür ve sanatın merkezi, model gösterilen, seçkin bir eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: Gazipaşa Ortaokulu olarak misyonumuz: Atatürk’ün Türk milletine hedef gösterdiği, çağdaş milletler seviyesine ulaşmak için; öğrencilerimizi, öğrenmeyi öğrenen, bilgi üreten, ürettiğini paylaşan, kültürel değerlere önem veren, özgürlükçü, takım çalışmasını özümsemiş, teknolojiyi takip eden birikimli bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: Sabahçılar: 07:30-13:10 Öğleciler : 13:30-19:10
Isınma: MERKEZİ (DOĞAL GAZ) ISINMA
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Futbol, Futsal, Voleybol, Basketbol kız ve erkek takımları bulunmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: Tubitak 4006 her yıl yapılmaktadır. e-Tweening Projeleri yürütülmektedir.
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0256 2251180

Belgegeçer -

WEB - https://aydingazipasa.meb.k12.tr

Adres - MEŞRUTİYET MAH. 1918 SK. GAZİPAŞA ORTA OKULU SİTESİ AYDIN GAZIPAŞA ORTAOKULU BLOK NO: 5 EFELER / AYDIN

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - Merkez